Suomalainen Esserec Oy on perustettu 1997 ja tarjoaa monipuolisia palveluja niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeisiin. Henkilöstömme koostuu oman alansa kokeneista ammattilaisista, jotka ovat yhdistäneet osaamisensa saman katon alle ja ovat valmiina palvelukseenne!
Meiltä saatte keskitetysti:
Esserec Oy, Kuovikuja 12, 01450 Vantaa Ly-tunnus: 1025203-3
Tutustu ylärivin valikoista tarkemmin palveluihimme ja pyydä tarjousta!
Taloushallinnon palvelut Viihdeteollisuuden ja mainonnan tuotantopalvelut Ohjelmatoimistopalvelut Mainonnan graafisen suunnittelun Yritysvalmennukset ja konsultoinnin SafeOne-ensiapukoulutukset ja luennot
SafeOne-ensiapukoulutukset ja luennot: Osaatko auttaa sairaskohtauksen sattuessa tai onnettomuustilanteessa? Maamme kokeneimmat ensihoidon ammattilaiset opettavat kuinka! Tarjolla sekä luentoja että 4 tai 8 tunnin hätäensiapukoulutuksia. Kauttamme myös HeartSine Samaritan-maallikkodefibrillaattorit sisältäen käyttökoulutuksen. Lisäksi räätälöityjä ensiapukoulutuksia mm. seuraaville kohderyhmille: Veneilijän hätäensiapu Senioreille: Riskioireen tunnistaminen ja avun hälyttäminen Palvelutalojen henkilöstölle: Senioreiden riskioireet ja hätäensiapu Koulujen hätäensiapu Päiväkotien hätäensiapu Matkailijan hätäensiapu Koulutuksen suorittaneille kurssitodistus.
Yhteystiedot: Sähköposti: info@esserec.com 
HeartSine SafeOne-ensiapukoulutukset ja luennot SafeOne-ensiapukoulutukset ja luennot